PDA

View Full Version : F1 op VRT ... Geen Kwalificaties (Dringende oproep) !!!


JPMontoya
15-02-2002, 15:37
Zoals iedereen weet zal de F1 op vrt te zien zijn vanaf dit jaar ; maar tot grote woede van menigeen zenden ze de kwalificaties niet uit
daarom willen we als F1 fans een dringende oproep doen om de kwalificaties alsnog uittezenden ; daarom zouden we met de grote autosport forums moete samenwerken !!!!!!
nl . F1pits & f1room , sport24 , depaddock.eu om een petitie te richten aan VRT !!!

Daarom laat jullie stem horen en ga ook eens lang op de andere forums om de andere ideen te zien !!!!!!!!!!!!!!

Laten we een petitie opstarten ; jullie kunnen bijvoorbeeld je (echte naam achterlaten op dit topic samen met je woonplaats ) en dan kunnen de petitie bezorgen aan VRT !!!!

Sway Bar
15-02-2002, 17:07
Geen probleem...
Bart van Nevel
Oostkamp

Tis ne schande dat ze het niet zullen uitzenden, kben al benieuwd hoe ze de race zullen tonen....
één ding weet ik al zeker (voor mijzelf).... tzal rap RTBF of Engeland worden om te kijken als het op niks trekt en ze zijn al goed begonnen.

krikke
15-02-2002, 17:42
Zenden ze op RTB de Quals dan uit???? (en op BBC?)

Bart.Vandecavey
15-02-2002, 17:47
Waarschijnlijk niet op de BBC hé Krikke, ik denk meer op ITV...

thecrowd
15-02-2002, 17:51
VRT :no:

sledge
15-02-2002, 17:51
Ik heb net op f1pits hetzelfde voorgesteld, dat is gewoonweg schandalig :mad: :mad: :mad: :no:

Lambo
15-02-2002, 17:57
Mijn vrees wordt al werkelijkheid :(

zie ook de andere thread...

DEDZJU é, OE IST MEUGLUK!!!!!!!!!!!!!!

airco
16-02-2002, 02:16
OK NU IST DUS OORLOG TEGEN DE VRT :mad: :mad: (sry voor de caps ;) )

dit is echt wel degoutant.

airco

TiBo
16-02-2002, 11:18
En ik dacht nog dat de VRT ons iets extra zou leveren! Iets in de zin van een technisch inzicht of een beeldverslag met muziek of .... .
Nu blijkt dat ze zelfs de qualli's niet gaan uitzenden?! :grenade:
Ach ja, RTBF is er ook nog, ... en ik moet zeggen, die gasten doen dat goed hé!

STAFFO
16-02-2002, 12:01
Verdomme;hoe is dat mogelijk!En dan te bedenken dat die "klo..."kunnen werken dankzij ons belastingsgeld!!Ik denk dat ik m'n een schoteltje ga aanschaffen.

JPMontoya
16-02-2002, 12:25
Vlaanderen , 15 februari 2002
Geachte Directie ,
Geachte VRT sport redactie ,
Als vooreerst willen wij U uit naam van alle formule 1 en autosport vrienden *hartelijk feliciteren met het binnenhalen van het formule 1 contract , hierbij willen wij ook
Stefaan Lammens en al de VRT medewerkers die zullen instaan voor de verslaggeving heel
veel succes toewensen met hun nieuwe job en deze toch heel nieuwe uitdaging .
Wij zijn dan ook blij dat VRT ervoor zorgt dat ook dit jaar weer vele duizenden formule 1 fans de kans krijgen om hun favoriete sport rechtstreeks op de televisie te zien en dit op het open net zonder we hier een fikse som moeten voor betalen .
Naar wij hebben mogen vernemen via de diverse mediakanalen zouden jullie bij VRT alleen de wedstrijden rechtstreeks uitzenden , en bijgevolg zou U de kwalificaties niet uitzenden .
Ook zou het zo zijn dat u bepaalde wedstrijden die op een moeilijk tijdstip vallen niet rechtstreeks zou uitzenden .
Deze maatregel heeft bij vele Formule 1 fans tot een grote teleurstelling gezorgd want tenslotte zijn de kwalificaties toch ook zeer belangrijk en vaak verlopen ze zeer spectaculair .
Want immers de wedstrijd is toch het verlengstuk van de kwalificaties .
Wij als formule 1 fans begrijpen natuurlijk wel de problemen waar U mee kampt , en wij zien ook dat men bij VRT een immens sport aanbod en men toch alle sporten aan bod wil laten komen .
Het zal voor U niet makkelijk zijn om wijzigingen door te voeren in het drukke programma schema .Zo zal men een oplossing moeten zoeken voor de en Noord Amerikaanse en Oosterse *wedstrijden . Zoals u wel weet vallen de Noord – Amerikaanse wedstrijden recht in prime –time en kan dit voor de nodige problemen zorgen ; voor de oosterse vallen de problemen vrij goed mee omdat deze 's morgens gereden worden en niet echt het programmaschema storen .
Toch zouden wij U met aandrang willen vragen of U een ultieme inspanning kan leveren om zeker alle kwalificaties en alle wedstrijden rechtstreeks op de buis te brengen !
Daarom hebben wij beslist met alle Vlaamse autosport internet forums een *kleine petitie te houden om onze ideeën en gedachten kracht bij te zetten en zo krijgt U ook een idee dat toch vele fans erg teleurgesteld zijn door U beslissing .
Het zou voor de Vlaamse Formule1 kijkers niet echt aangenaam zijn wanneer wij genoodzaakt zijn om ons te wenden tot U Waalse collega's van RTBF .
Met voorname Hoogachting , * * * * * * *Dank bij Voorbaat , * * * * * * *
* * * *
* * * * *Alle Vlaamse Formule 1 vrienden

JPMontoya
16-02-2002, 12:28
Ik was zo vrij om een kleine ontwerpbrief optestellen om aan VRT te richten ; laat eens weten wat jullie ervan denken en laat ons weten als je iets anders wil zien of als er spellingsfouten in staan .


P.S : Vergeet jullie namen en woonplaats niet te vermelden !!!!!!!!!!
roep ook al je vrienden , ouders , familie op en zet hun naam er ook bij !!!

t is voor de goede zaak de F1-Belgie

TiBo
16-02-2002, 13:49
Mijnheer Lammens, VRT sportredactie,

bij deze willen wij, de belgische Formule 1 en autosportvrienden, u hartelijk feliciteren met het verwerven van de uitzendrechten voor de Formule 1 wedstrijden van het seizoen 2002-2003. Daarbij willen wij Stefaan Lammens en al zijn medewerkers heel veel succes toewensen met deze nieuwe uitdaging .
We zijn dan ook ontzettend blij dat vele duizenden Formule 1 fans de kans krijgen om rechtstreeks (en zonder het betalen van een fikse som geld) hun favoriete sport op televisie te zien zullen krijgen.
Groot was onze verbazing toen bleek dat de VRT wel de races maar niet de quallificaties zou uitzenden. Daarbij zouden ook bepaalde races enkel in uitgesteld relais getoond worden.
Deze maatregel zorgt bij vele Formule 1 fans voor grote teleurstelling. De kwalificaties zijn immers de basis voor een goede race en dienen qua spanningsgraad vaak niet onder te doen voor de race.
Wij, als Formule 1 fans, begrijpen de problemen waarmee u te kampen heeft. De VRT kent immens een onzettend groot sport aanbod en wil alle sporten aan bod laten komen .
Het is voor u dan ook beslist niet makkelijk om wijzigingen door te voeren in het drukke schema. Zo zal men een oplossing moeten zoeken voor de en Noordamerikaanse en oosterse wedstrijden die, zoals u wel weet, in prime–time worden verreden.
Daarom vragen wij u vriendelijk, doch met aandrang om een ultieme inspanning te leveren om zoveel mogelijk kwalificaties en wedstrijden rechtstreeks op de buis te brengen!
Om die reden hebben wij beslist om met alle belgische autosport forums een kleine petitie te houden en op deze wijze onze ideeën en gedachten kracht bij te zetten.


Dank bij Voorbaat,



Autosport minnend België

TiBo
16-02-2002, 14:01
Enkele opmerkingen:

1. Vermijd zoveel mogelijk "Vlaams" en "Vlaamse". We zijn nog altijd in de eerste plaats Belg. "België" heeft ook meer slagkracht dan "Vlaanderen" en roept eerder op tot verantwoordelijkheidsgevoel.
2. U --> u ; tenzij het over die man met zijn baard in de wolken gaat :rolleyes:
3. Hou het los: "Met voorname hoogachting" e.d. creërt enkel maar afstand tussen de schrijver van de brief en diegene die hem leest. De lezer moet zich aangesproken voelen om iets te ondernemen.
4. KISS (Keep It Simple Stupid). Belangrijke regel in het schrijven van wat dan ook. Hou Het Simpel Stumperd! Als je een woord kan schrappen, schrap het dan! Een korte maar krachtige brief zegt meer dan een brief waar je de clou moet gaan zoeken. De papierversnipperaar staat immers dichtbij :D

Dit alles is geen kritiek, ... enkel advies. Ga ook niet enkel op mij voort, vraag anderen om raad en maak waar wat je schrijft: zet de belgische F1 gemeenschap in beweging!
Veel succes!

Oneliner
16-02-2002, 14:09
Gewoon sturen naar sportredactie@vrt.be ? of naar erges anders?

JPMontoya
16-02-2002, 14:27
Tibo we moeten wel vlaams gebruiken wat zijn ze er nu in de walen mee dat quals niet worden uitgezonden ?????
Zij hebben tenslotte RTBF

Raceboy
16-02-2002, 14:36
tibo ze zeggen van hun eigen dat ze de Vlaamse Radio en Tevelsie zijn he.

TiBo
16-02-2002, 15:07
1. Wel, ik zou het als Belg echt spijtig vinden mochten de Walen ook de qualli's niet meer uitzenden.
2. Vergeet niet dat VRT en RTBF eigenlijk hetzelfde bedrijf zijn. Aangezien er in België nu eenmaal frans- en nederlandstaligen zijn zijn ze opgesplitst in deze 2 delen.

Ik vrees echter dat we te veel verwachten van de VRT. We zijn het er over eens dat Kanaal 2 niet goed bezig was. We geloven er echter te sterk in dat de VRT het zò veel beter gaat doen ...
Het seizoen is nog niet eens gestart of de eerste opdoffer is er al: geen qualli's. Voor mijn part mag Lammens al heel goed zijn wil hij mij als kijker houden.
Ik heb de voorbije jaren naar RTBF gekeken en ik moet zeggen dat ik daar veel heb geleerd, niet enkel over de F1 maar ook over de franse taal.
Als de VRT het verknoeit mag voor mijn part volgend jaar VT4 het gaan proberen, ... een zender die volgend jaar echt Vlaams schijnt te gaan worden.

krikke
16-02-2002, 15:56
Is er hier iemand wat op de hoogte hoe bv rtl5 (of is het 4) via satteliet binnen te halen. Verleden jaar stond ik op camping nabij Mol, en daar zat die rtl op de kabel, en kon ik de qual en race volgen. .(wél met de nodige reclame, maar met camerastandpunten die je niet te zien krijgt op kanaal 2) Volgens mij haalde de camping die via satteliet binnen
Nu vraag ik me af of je met de meest ordinaire Makrosattelietset RTL5 kan ontvangen. Of is die gecodeerd?
Iemand suggesties?

AuForm
16-02-2002, 16:27
Originally posted by TiBo
Enkele opmerkingen:

1. Vermijd zoveel mogelijk "Vlaams" en "Vlaamse". We zijn nog altijd in de eerste plaats Belg. "België" heeft ook meer slagkracht dan "Vlaanderen" en roept eerder op tot verantwoordelijkheidsgevoel.
Ik ben toch in de eerste plaats een Vlaming, wat maar normaal is. Een New Yorker zal zich ook in de eerste plaats een NYer noemen, en dan pas een Amerikaan. De BRTN is niet voor niets in VRT veranderd.

PJ

Ferrari Forever
16-02-2002, 19:03
Geloof me, jullie zullen nog verlangen naar de tijd toen de F1 nog op Ka2 was. Kanaal2 had met al zijn tekortkomingen en gebreken toch één grote verdienste : ze hebben altijd veel aandacht geschonken aan de autosport. Bij de VRT kwamen de (en nu druk ik mij vriendelijk uit) 'volkssporten' altijd vooraan en dat zal nu echt niet veranderen. De VRT zend zowel atletiek, wielrennen, motocross, voetbal en weet ik wat nog allemaal uit dus het is gewoon onmogelijk dat ze ooit én de kwalificaties én de race zullen uitzenden. Ik gruw eerlijk gezegd bij de gedachte dat een gp zal moeten wijken voor, pakweg, het belgisch kampioenschap veldrijden in Maria-Leerne Bachten De Kupe, maar wees maar zeker dat dat zal gebeuren. Dat ze de kwalificaties niet zullen uitzenden is daar al het eerste teken van. Op de RTBF zenden ze de niet-europese kwalificaties ook niet uit dus wie geen ITV heeft, zal geen rechtstreekse kwalificaties meer kunnen bekijken tot de 1e europese grand prix.
Het komt er gewoon op neer dat het publiek dat naar canvas kijkt voor de sportuitzendingen gewoon niet zit te wachten op de F1 , en dat weten ze ook wel bij Canvas.
Voor de Formule 1 liefhebbers in Vlaanderen is dit het begin van het einde...

Ferrari Forever
16-02-2002, 19:27
En met 'het publiek dat naar Canvas voor de sportuitzendingen kijkt' bedoel ik mannen van 65+ die op zondag na de hoogmis en het cafébezoek, naar 'de koers' (en dan bedoel ik dus niet de f1) willen kijken. Niet dat ik iets tegen die mensen heb, maar op zondagnamiddag vertegenwoordigt die groep wel het grootste kijkerspubliek, dus logischerwijze zullen die ook voorrang krijgen.
En jullie mogen nu nog 1000 petities sturen, de VRT zal nu echt zijn programmaschema (dat al maanden vastligt) niet meer aanpassen.

This is the end, the only end, my friend...

Oneliner
16-02-2002, 19:29
allez, dan ben ik vanaf nu ne 65+'er hé :)

TiBo
16-02-2002, 19:34
Originally posted by AuForm
Ik ben toch in de eerste plaats een Vlaming, wat maar normaal is. Een New Yorker zal zich ook in de eerste plaats een NYer noemen, en dan pas een Amerikaan. De BRTN is niet voor niets in VRT veranderd.

PJ

1. Klopt, ... maar in dat geval drijft het NY-gevoel de bevolking niet uit elkaar.
2. Het vergelijk klopt trouwens niet: het zou dus worden "Ik ben eerst Antwerpenaar, en dan een Belg" :no:

Finish
16-02-2002, 19:37
oplossing: goedkoop makro-of brico schoteltje, richten op astra en teeveetje op de duitse rtl zetten (of de gecodeerde rai).
Wij hebben persoonlijk zo'n schotel staan, maar dat ding staat gericht naar Hotbird/Eutelsat, en daar krijg je qua F1 niets op. Hoog tijd om astra dus eens uit te proberen ;)

Ferrari Forever
16-02-2002, 19:41
Ja zeg, als je al moet beginnen om een schotelantenne te kopen om nog naar de formule 1 te kunnen kijken.
Ze hebben ons hier ferm bij ons kloten, dat weet ik...

JPMontoya
16-02-2002, 19:45
vergeet niet naam en woonplaats voor de petitie optegeven !!

tnx !
Laten we hopen da ze luisteren !

Ferrari Forever
16-02-2002, 19:53
JP, alle respect voor je initiatief, maar ik denk dat het redelijk naief is om te denken dat ze er bij de VRT ook maar de minste aandacht aan zullen besteden. Hoe je het ook draait of keert, het aantal F1 liefhebbers is, in verhouding tot bijvoorbeeld het aantal voetballiefhebbers, relatief klein. De VRT is er gewoon op uit om zijn marktaandeel t.o.v. VTM op sportgebied te vergroten en dat doen ze door gewoon zoveel mogelijk uitzendrechten te verwerven. Denk vooral niet dat ze dat 'uit liefde voor de sport' doen, en dat wij, kleine garnalen, van tel zijn.

Bart.Vandecavey
16-02-2002, 20:30
Zet mij ook eens op die petitie

Bart Vandecavey
Knokke-Heist

Niet dat ik daarom niet meer naar ITV zal kijken maar alé

krikke
16-02-2002, 20:33
Chris De Turck
Elewijt



Zeg betreffende die schotelantenne, is het zeker dat er niks moet gedecodeerd worden? Is er hier géén schotelspecialist op de paddock?

krikke
16-02-2002, 20:33
Chris De Turck
Elewijt



Zeg betreffende die schotelantenne, is het zeker dat er niks moet gedecodeerd worden? Is er hier géén schotelspecialist op de paddock?

Oneliner
17-02-2002, 02:00
sennake kent er wel ewa van.
Em zal wel replyen.

Chris Van der Borght
Brecht

airco
17-02-2002, 02:34
kzal straks ook nog wel eens een tekstje schrijven zene, maar kgaan eerst ewa slapen. Ne mens moet toch 1e dag van de week vroeger dan 02h00 in zijn bed liggen he.

airco

JPMontoya
17-02-2002, 10:46
Ik heb nu de eerste 50 mensen voor mijn petitie maar we hebben er véél meer nodig
dus blijf tekenen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uw naam + U woonplaats
Tnx in advance
laten we hopen dat het iets uithaalt !!!

Sennake
17-02-2002, 11:44
Je mag mijn naam ook gebruiken, JPM, maar ik vrees dat het weinig zal uithalen.

Guy Golsteyn
Schandooi 31
2431 Laakdal

Wat betreft die schotelantenne, zonder decoder krijg je wel RTL+, die de F1 uitzendt met commentaar van Jochen Mass en Niki Lauda (vorig jaar toch nog), maar voor de rest (en zeker voor alle nederlands gesproken zender zoals SDS6, RTL4 en RTL5, Veronica, enz... heb je een decoder nodig. Die is dan wel ineens voor ALLE nederlandstalige zenders. Ik heb er zelf geen dus vraag me niet wat die kost...

HHugo
17-02-2002, 12:34
Roeland Naessens
Aalbeke

FleaBite
17-02-2002, 12:36
Wouter Naessens
Aalbeke

Raceboy
17-02-2002, 13:13
Stijn Claessens
Oud-Turnhout

Ferrari Forever
17-02-2002, 13:34
Allé dan

Christophe Caulier
AALST

Scapa
17-02-2002, 14:01
Stijn Coninx
Geel

Ferrari Forever
17-02-2002, 14:22
berichten mogen ook gestuurd worden naar info@canvas.be

Werner333
17-02-2002, 15:40
Werner Pessendorffer
St. Kat. Waver

Lambo
17-02-2002, 17:51
Tom Lambrecht
Ingelmunster

vincentdb2001
17-02-2002, 17:56
Vincent de Bièvre

Hasselt

Rrubinio
17-02-2002, 18:18
Ronald Janssens
Hasselt

Trescinski Annie
Hasselt

airco
17-02-2002, 18:46
Yves Van Grimberge
Hoboken

Cindy De Laet
Zwijndrecht

TiBo
17-02-2002, 20:48
Tim Boumans
Antwerpen

Ferrari Forever
17-02-2002, 20:57
Dit begint er al op te lijken ! Laat maar komen !!

beamer
18-02-2002, 13:22
Marc Van Vaek
Mechelen

Rallyloverke
18-02-2002, 13:24
Johan Dingenen
Antwerpen

tsjolder
18-02-2002, 20:01
Dick Fraeye
Waregem

toch ook even opkomen voor de gemiddelde wielerliefhebber. Gezien de almaar stijgende kijkcijfers is het maar normaal dat dit op canvas voorrang krijgt, er zijn gewoon meer fans. Ze zullen dan wel de F1 of het wielrennen op tv1 tonen. Waarom ze geen kwalificaties tonen, is mij een raadsel: op zaterdag is er toch slechts uitzonderlijk sport op tv, waarom dan geen f1 tonen? Of hebben ze die rechten niet bijgekocht?

JPMontoya
19-02-2002, 21:35
Van Droogenbroeck Kris Schepdaal
Van Aken Jos Willebroek
van Der stichelen Kim Lierde
Van der Veken Eric Brugge
Van Dijck Gerben Wuustwezel
Coosemans Jasper Duffel
Ceuppens Tim Antwerpen
Van Robbroeck Wesley Essen
Werbrouck Pieter Moorsele
Devlieghere Dieter Tielt
Vermeulen Dimitri Lier
Emmanuel Eraly Keerbergen
Benjamin Bertens Bonheiden
Van Nevel Bart Oostkamp
Janssens Thijs Bree
Vanderstraeten Antoon Wemmel
Jansens Win Weelde (Ravels)
Van Strydonck Sacha Temse
Degraef Nico Heers
Vermost Andreas Mechelen
Notte Tomas Zomergem
Raymakers Koen Lummen
De Boever Curd Aaigem
Van Damme Bart Oud-Heverlee
De Swert Pieter Hove
Van Meirvinne Erwin Waasmunster
Van Langendonck Maarten Mol
Jochen Borremans Putte
Rijken Bob Bree
Voets Thomas Bree
Nelissen Christophe Bree
Creemers Martijn Bree
Martens Jan Bochelt
Maes Olivier Bree
Schrijvers Wim Bochelt
Maas Japser Bergyk (NL)
Maas Thijs Bergyk (NL)
Mariet Symons Meeuwen
Katrien Esch Neerpelt
Simon Craninx Vaalbeek
Finet Stefaan Bredene
Vreugde Dave Hoboken
Verhulst Robin Deurne
Vandenborn Dominique Hasselt
Van Weert Koen Hasselt
Vanhees Kevin Zonhoven
Roebben Joris Antwerpen
Douchy Kevin Gullegem
Vancuyck Niels Korbeek-Lo
Hannaert Karo Mechelen
Van Loo Bram Merchtem
Bart Vandecavey Knokke-Heist
De Turck Chris Elewijt
Van Der Borght Chris Brecht
Aerts Yves Mortsel
Mous David Mechelen
Golsteyn Guy Laakdal
Naessens Roeland Aalbeke
Naessens Wouter Aalbeke
Claessens Stijn Oud-Turnhout
Caulier Christophe Aalst
Coninx Stijn Geel
Patrick De Klerk Ternat
Buyens Pieter-Jan Lierde
Schiepers Rob Riemst
Vandenweghe Joost Leuven
Mens Bart Beerse
Dendas Walter Tervuren
Van Grimberge Yves Hoboken
De Laet Cindy Zwijndrecht
Pessendorffer Werner Sint Katelijne Waver
Lambrecht Tom Ingelmunster
Vincent de Bièvre Hasselt
Janssens Ronald Hasselt
Trescinski Annie Hasselt
De Koster Yves Brugge
Vandenputte Bert Turnhout
Pipers Kristof Hasselt
Swinkels Jeroen Hasselt
Lacroix Alain Tienen
Michiels Luc Eindhoven (NL)
Achterbroek Danny Kalmthout
Goeman Chris Antwerpen
Van Ginderen Jurgen Essen
Kenis Marc Wuustwezel
Van Dessel Stephané Onze Lieve Vrouw Waver
Gijssels Alan Sterrebeek
Van der Auwera Stijn Borsbeek
Suffeleers Dany Hasselt
Suffeleers Eddy Hasselt
Haenen Yuri Hasselt
Mees Tom Putte
Van Vaek Marc Mechelen
Dingenen Johan Antwerpen
Fraeye Dick Waregem
Eraly Joris Wilsele
Pieter Berckmans Zaventem
Haest Mathijs Wuustwezel
Lottin Thibaut Otegem
Vandenbussche Kris Antwerpen
Limbourg Katia Brugge
Vrancken Tim Borgloon
Wantia Guido Eibergen
Reynders Michael Bilzen
Verjans Phillipe Bilzen
Stevaert Simon Bilzen
De Loore Kenneth Melle
Coene Mathieu Deinze
--------------------
Dit is een lijstje van de mensen die al hebben getekend
Hartelijk Dank voor de goede support !!!
sorry voor eventuele schrijffouten !
Je kan gerust nog je naam / woonplaats achterlaten !!!!

Ferrari Forever
20-02-2002, 20:44
Ik heb deze namiddag een mail gestuurd naar de sportredactie van de VRT met de vraag of de kwalificaties nu wel of niet zullen worden uitgezonden.
Omstreeks half acht kreeg ik dit bericht :

"Bedankt voor uw reactie.

Momenteel zijn we onze programmatie nog aan het samenstellen. Even geduld
aub.

met sportieve groeten,

Frank Van Laeken.
hoofdredacteur"

Hoe zit het nu eigenlijk ? wel of geen kwalificaties ?

Finish
20-02-2002, 20:50
'Even geduld' is idd nen term die ze bij VRT veel gebruiken :D :D

airco
20-02-2002, 20:58
fingers crossed da ze de quali's wel uitzenden zene, anders zou het wel ne valse start zijn voor den F1 op de VRT

Oneliner
20-02-2002, 21:09
Gohja, anderzijds, even geduld is beter as nee hé :)
Enja, let's hope....

krikke
20-02-2002, 21:35
Karina Gosseye
Yannick De Turck
Evelien De Turck

uit Elewijt